Om Salong Perfection - Bästa Salong 2021

Välkommen till Salong Perfection - en skönhetssalong med auktoriserade hudterapeuter

Salong Perfection är framröstad som Sveriges BÄSTA SALONG 2021 av folket. Vinnare i Sthlm Beauty Week Award Folkets Röst - BÄSTA SALONG 2021 - 

Vårt mål är att erbjuda våra kunder de senaste inom professionell hudvård för att uppnå bästa möjliga resultat i kombination med en bra upplevelse. Därför erbjuder vi ett stort utbud av olika behandlingar och utbildar oss ständigt för att behärska nyutvecklad teknik. Vi älskar branschens utveckling och gör allt för att utvecklas i takt med den.

Det är också viktigt för oss att din upplevelse hos oss blir så bra och säker som möjligt. Därför är våra hudterapeuter medlemmar i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation – och samtliga terapeuter innehar gesällbrev. Vi är otroligt måna om dig och dina mål och anpassar därför alltid behandlingarna efter dina behov. Vi är även noga med att samtliga maskiner på vår salong är CE märkta.

Vi säljer och använder produkter från märken som uppfyller våra höga krav på kvalitet, så som Circadia, DP Dermaceuticals & Victor Vassier.

Presentkort - den perfekta presenten - finns självklart att köpa hos oss.

Välkommen in till oss för att unna dig en behandling eller ny produkt!