Makeup

Vår strävan är att kunna erbjuda våra kunder en stor del av helhetskonceptet för din fest!

Förutom att du kan göra dig vackrare med brud- och festnaglar i Gelé, Gelélack eller hybridlack, förbereda huden med härliga och välgörande hud- och skönhetsbehandlingar med Circadia, Dp Dermaceuticals & Image Skincare. Färga och böja upp fransar och skulptera och färga bryn.

Den perfekta make-upen för dig och ditt följe med det svenska make-up märket PALINA.

Avvancerade skönhetsbehandlingar med Dermapen, SYNERGI+, Oxygen RX, SWiCH, Skräddarsydda Ansiktsbehandlingar, plasmabehandlingar och kemiska peelingar

Vi har ett samarbete med frisörer på Salong Coquette, Villa Vanahem, Fotograf Lisa Jacoby och Florister på Blommor o Sånt.

Välkomna att höra av er så hjälper vi er på er stora dag!

Brud Make Up, 90 min 2500 kr

Vid bröllopsmakeupen träffas vi vid två tillfällen, första gången (ca 4 veckor innan) träffas vi för konsultation och provsminkning. Andra tillfället är självklart på bröllopsdagen. Konsultatationen och provsminkningen är viktigt för att få fram den absoluta perfekta makeupen till bröllopet. Det är vid det här tillfället som vi får fram makeupen som passar just dig, din hy och din personlighet.

Vi vill få fram en makeup som lyfter fram dina drag, förstärker din personlighet, lyfter fram vissa partier och självklart en makeup som sitter hela bröllopsdagen. På bröllopsdagen är det viktigt att du känner dig som ditt bästa jag det är även viktigt att känna sig bekväm och kan lita på att makeupen klarar alla tester som en bröllopsdag utsätter makeupen för.

Därför är en kraftigare bas viktigt och mycket den vi kommer arbeta med för att få fram bästa contouring och textur. Vilket kommer framför allt göra makeupen hållbar hela bröllopsdagen men även göra sig bäst på foton.

Vid konsultation kommer vi även gå igenom vad som kan vara bra att göra med hyn dessa veckor innan. Hyn är A och O för den perfekta makeupen.

Andra tillfället är på självaste bröllopet och då lägger vi makeupen som vi förberett för att minska stressen på den stora dagen.

OBS! Ta med egen fransböjare, mascara, lösfransar och läppglans/läppstift!!

Om ni inte har möjlighet att komma till oss, kommer vi till er. Vid resor till annan ort tar vi ut en kostnad på 500 kr per påbörjad timme