Gruppbehandlingar

AfHo®

AFHO är en enklare dansklass i träningsform - med energi, känsla och driv. Fokus ligger just på känslan och på att släppa loss, mer än svåra steg.

De två starka influenserna är Afro och House, därav namnet AFHO!

Afro - stora dynamiska rörelser som involverar hela kroppen, framförallt överkroppen som du öppnar upp och frigör! Det är rörelser inspirerade av olika afrikanska stilar dansstilar- modifierat till gruppträningsformat

House - är en klubbans från tidigt 80 tal, som har sina rötter i Chicago och New York. Några av det moment som är karaktäristiska för house är de snabba fotarbetet och jacking. House-dansen handlar mycket om personlighet, känsla, stil och rytmik!

Eftersom house till viss del härstammar från den afrikanska dansen, så blir det en naturlig kombination - samtidigt som båda stilarna kompletterar varandra både i rörelse och musik!

Utöver dessa två huvud-influenser kan små inslag från andra dansstilar smyga sig in hör och där för att skapa ännu mer variation och kontraster

POWERSTRIP® (för möhippor, svensexor, tjej- och killkvällar)

En dansklass där hela gruppen dansar och har roligt tillsammans! Ni kommer att få lära er en sexig och utmanande koreografi med vass attityd och glimten i ögat. Om ni så önskar kan ni ta på er något extra klädesplagg att dansa av under klassen, i övrigt behåller vi kläderna på.

Klassen tar en timme och ni får gärna ta kort eller filma medan ni dansar. Allra roligast brukar det bli om alla klär ut sig lite - och inte bara bruden..! Likväl nybörjare som vana dansare kommer uppskatta denna oslagbara möhippeaktivitet! En garanterat annorlunda upplevelse som bjuder på många skratt! Ett minne för livet.

60 min 250kr/person (Min.pris 2500kr)

Ansiktskur i grupp

Jag guidar er genom ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask, serum, dag/nattkräm samt ögonkräm
120 min…400 kr/pers

Make-Up i grupp

Jag guidar er genom foundation, puder, rouge, ögonskuggor, mascara samt ögonbryn
120 min… 400 kr/pers

* snacks och alkoholfri dryck ingår i priset!!