EXILIS 360

EXILIS ULTRA 360


Exilis Ultra 360 är det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering som använder sig av den kombinerade kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader. Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden. Även en ytlig uppvärmning av dermis sker för att stimulera bildandet av nytt kollagen.

EXILIS ULTRA BEHANDLAR
- Kroppsskulptering
- Hudföryngring
- Slapp hud
- Fina linjer och rynkor
- Fettförbränning

POPULÄRA BEHANDLINGSOMRÅDEN
- Panna 
- Runt ögonen
- Kinder
- Dubbelhaka 
- Läppar
- Hals 
- Dekolltage

- Överarmar
- Underarmar
- Händer
- Rygg
- Kärlekhandtag 
- Mage
- Stuss
- Ridbyxlår
- "Bananrullar"
- Lår
- Knän

Exilis Ultra 360 – Så fungerar det
Huduppstramning med Exilis använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljuds- och radiofrekvensteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär en mycket säker och effektiv teknik. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar.

Exilis Ultra fokuserar värme djupt i huden men kyler samtidigt effektivt för att ge maximal komfort under behandlingen.

Värmen tränger ned i huden och de omgivande fettcellerna överhettas för att så småningom dö. Döda fettceller sköljs ut genom lymfsystemet. Värmeenergin stimulerar även produktion av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Exilis Ultra 360 skiktning- kroppsskulptering
Avancerad kylning – skiktning
Med skiktning menas att energi levereras till olika djup i vävnaden. Exilis applikator är utformad så du kan ändra energi och kylning direkt på displayen. Genom denna flexibla kylning direkt under en behandling kan man behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Nyckeln vid estetiska behandlingar är att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med patientens komfort. Temperaturövervakning i realtid vid kroppsskulptering med Exilis Ultra ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra 360 ger maximal energi utan obehag för kunden.

INTELLIGENT IMPEDANS
Exilis Ultra använder en sofistikerade leverans av RF-energi som möjliggör konstant övervakning av förändringar i hudens impedans (motstånd) under behandlingen.

Exilis inbyggda dator kontrollerar energin och håller värmeenergin på en optimal nivå även på områden med högre eller lägre impedans. Detta skapar möjligheter för behandlaren att använda inställningar med hög effekt utan att kompromissa med säkerheten.

ELIMINERAR ENERGITOPPAR
EFC kontrollerar och eliminerar energitoppar automatiskt, en process som kallas Square Spectrum Energy Profiling (Flat Top).

Exilis Ultra tar ett enormt steg i teknik jämfört med liknande system där den automatiskt justerade effekten säkerställer att det inte blir någon plötslig kraftökning. Exilis Ultra innebär en ökad säkerhet och förtroende för att patienten får en optimal uppvärmning av huden.

KLINISKT TESTAD
Exilis Ultra har omfattande forskning i ryggen som genom biokemisk testning visar att ingen skada skett på kroppens organ.

Testad både in vivo och in vitro.

TID & ANTAL

4 behandlingar
Intervall var 7-14 dag
Olika behandlingstider beroende på mängd fett och område.

INDIKATION

- Reducering av fett
- Celluliter
- Slapp hud
- Cirkulation
- Utrensning

RISKER

- Rodnad
- Torr hud

SCHEMA

- Rengöring
-Behandling

VANLIGA FRÅGOR

- Hur fungerar det?
2 applikatorer finns på maskinen som jobbar med två olika saker, den ena är för både fett och huduppstramning och den andra endast uppstramning i ansiktet och då endast med radiofrekvens.

Den stora applikatorn använder exakt kombination av värme och kyla för att optimera radiofrekvensenergileverans till specifika vävnadsdjup. Värmen kan fokuseras in i det djupa subkutana vävnadslagret på grund av samtidig emission av kontrollerad kylning. Vi skapar en apoptos, en programmerad celldöd för reducering av fettcellerna. Detta är en fysiologisk process och är inte farligt för kroppen.

Tack vare EFC energy flow control har man en inbyggd temperaturkontroll som säkerställer att den optimala nivån av kraft levereras till vävnaden hela tiden där energin övervakas och justeras i realtid. Detta ger dig som kund en säkerhet då energin är jämnt fördelad över området som ska behandlas.

- Hur går behandlingen till?

En gele eller olja appliceras på huden, sedan placeras ett speciellt munstycke på behandlingsområdet för att leverera energin under huden.

- Är behandlingen smärtsam?
En mindre rodnad och värmeutveckling uppkommer under behandlingen. Patienter kan omedelbart återgå till sin normala rutin. Inget obehag utan mer en skön och varm känsla.


- Återhämtningstid efter behandling:
Torr hud kan förekomma under de första 12 timmarna efter behandling. Försvinner vanligtvis efter 48 timmar.


- När ser jag resultat?
Just vid huduppstramning jobbar den fokuserade radiofrekvensen så att den stör kollagen och elastin fibrerna och den kontrollerade termiska effekten ommodulerar kollagenet och elastin strukturen. Den naturliga läkningsprocessen väcker fibro blasterna för att aktivt producera nya kollagen och elastin fibrer. Under de påföljande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket ger volym och fasthet.


- Att tänka på efter behandling:
Man ska inte utsätta området för någon värmeexponering under 48h (bastu, IPL, laser, etc.) Håll dig hydratiserad i 2 dagar innan samt 4 dagar efter behandling. Vi uppmuntrar promenader och lätt fysisk aktivitet efter kroppsbehandling. Att hålla en hälsosam kost rekommenderas.

FINANSIERINGSHJÄLP:
Du kan välja att betala behandlingen med faktura. När jag skapat fakturan överlämnas du i FortNox händer och info om delbetalning samt ändrade betalningsvillkor finns på fakturan.

KONTRAINDIKATIONER

Om du har något av följande avråder vi dig från att utföra behandlingen

- Hjärtsjukdomar

- Cancersjukdom

- Inflammation/Infektion

- Isotretinoin de senaste 12 månaderna

- Njursjukdom

- Sklerodarma

- Epilepsi

- Implantat/Metaller lokalt i kroppen

- Åderbråck

- Diabetes

- Nervskador

- Ablativa behandlingar de senaste 3 månaderna

- Fillers/ Botox 1 mån

- Gravid/ Ammande

- Pacemaker

- Blodsjukdomar

Kundkort - skriv ut, läs och ta med till ditt bokade besök

PRISER

EXILIS ULTRA 360 HUDUPPSTRAMNING & FETTREDUCERING

- Ögonområdet 1495:- (Kur 4 beh 5382:-)

- Läppar 1495:- (Kur 4 beh 5382:-)

- Nedre eller övre Ansikte 1995 kr:- (Kur 4 beh 7182:-)

- Helt Ansikte 2495:- (Kur 4 beh 8982:-)

- Dubbelhaka & Hals 2495:- (Kur 4 beh 8982:-)

- Händer 2495:- (Kur 4 beh 8982:-)

- Dekolletage 2495:- (Kur 4 beh 8982:-)- BH-vingar 2795:- (Kur 4 beh 10 026:-)

- Armar insida eller utsida 2795:- (Kur 4 beh 10 026:-)

- Kärlekshandtag 2795:- (Kur 4 beh 10 026:-)

- Mage 2795:- (Kur 4 beh 10 026:-)

- Rumpa 2795:- (Kur 4 beh 10 026:-)

- Lår insida eller utsida 2995:- (Kur 4 beh 10 782:-)

- Ridbyxlår 2995:- (Kur 4 beh 10 782:-)

Boka in ett återbesök 4 månader efter avslutad kur!