Salong Perfection Skin i Kungälv

Salong Perfection Skin och är en skönhetssalong belägen mitt i centrala Kungälv sedan 2009. Den är som de flesta salonger liten och mysig, men framförallt professionell, personlig och modern.

Jag som driver, äger och utför behandlingarna på Salong Perfection Skin heter Steffanie Carlsson och jag erbjuder generösa öppettider och ser till att det alltid finns någon som bemöter dig med ett varmt leende och som svarar på Dina frågor.

Vare sig du är gammal eller ung, man eller kvinna, har hudproblem, torr och känslig hud, pigmentförändringar, akne och oren hy eller en i stort sett felfri hy så har Exuviance en vårdserie för dig! Jag hjälper Dig att välja vilka produkter som passar just Dig för maximal effekt och önskat resultat. Jag arbetar även med produkter från bareMinerals.

Salong Perfection Skin

Steffanie Carlsson

Auktoriserad hud -och spaterapeut samt dipl. friskvårdskonsulent
-Examen från Internatioanl Beauty School of Sweden AB (2007-2009) & Examen från Hälsa, Hälsovägledning & Friskvård 80p (2004-2006)

Jag arbetar uteslutande med Exuviance behandlings- och hudvårdsprodukter som är framtagna av två professorer och medicinklassade. De garanterar att du får ett verkligt resultat som med hjälp av kompletterande och individanpassade hudvårdsprodukter håller länge. Då varje person är unik, skräddarsyr jag din behandling samt lägger upp en behandlings, samt produktplan åt dig, för bästa resultat

Paulina Karlsson

Auktoriserad hud- och spaterapeut.

 

Lisa Camitz

Salong Perfection Hair

 

Liza Björklund

Liza Björklund började arbeta på Salong Perfection Hair
1 december 2016

Jag avslutade min frisörutbildning på Oslo Frisörskole i Göteborg 2004, sedan dess har jag arbetat på Studio Fame i  Kungälv. Jag går på kurser och visningar kontinuerligt för att hela tiden vidareutvecklas som frisör. Jag arbetar med Original Mineral, produkter från O&M är fria från amoniak, resorcinol mfl, det är en hårfärg som är skonsammare mot håret och ger en fantastisk färgintensitet. O&M Är en mineral färg som är uppbyggd på naturliga mineraler såsom Illit, kaolin och montmorillonit. Även stylingprodukterna är rena från sulfater, parabener triclosan m fl.  När du som kund kund väljer att gå till mig, ger jag gärna tips och råd. Jag älskar att få vara kreativ och att skapa förändringar, men det viktigaste tycker jag är att hitta en frisyr som passar just dig som person. Liza hyr även hon in sig hos Salong Perfection Skin och därför gäller Ej Salong Perfection Skins erbjudande, rabatter och presentkort hos L by Liza Hair, då vi är olika företag. Liza tar EJ emot friskvårdskuponger eller Friskvårdscheckar.