Viktig Information

Att tänka på innan behandlingen:

  • Tänk på att tala om för mig när bokningen görs om du är gravid, har någon sjukdom, medicinering eller allergi.
  • Kom gärna 10 min innan avtalad tid, så att vi kan komma igång med behandlingen.
  • Vid försening från kundens sida förkortas behandlingen med motsvarande tid. Är kunden 10-15 min kan behandlingen behövas bokas om, då vi vill utföra ett så bra jobb som möjligt.
  • Vid försening från vår sida förlängs behandlingen med motsvarande tid, om jag inte kontaktat er tidigare samma dag och kommit överens om en ny tid
  • Om du måste avboka din behandling skall detta göras senast 24 timmar innan behandling på telefon 0735-060679. Avbokas behandlingen mindre än 24 timmar innan, debiteras halva behandlingskostnaden. Dyker du inte upp på din tid och heller inte hört av dig, debiteras du för hela behandlingen.
  • Om du anser att vi utfört en behandling fel eller är du inte nöjd var vänlig och kontakta oss senast 2 dagar efter behandlingstiden. Har det gått längre än 1 vecka efter behandlingtillfälle gör vi inte om behandlingen.
  • Ej avbokad behandling eller vid yteblivet besök debiteras hela behandlingsbeloppet
  • Steffanie Wiberg, Paulina Karlsson och Madeleine Bäck Ytterström, utför alla behandlingar utom fillers, botox och microbotox som utförs av Indira Peci

Under behandlingen:

Försök slappna av och njut och känn inte att du måste kallprata eller bryta tystnaden under behandlingen. Du är här för att koppla av, och jag är här för att ta hand om dig. Tveka dock inte att ställa frågor om behandlingen och säg ifrån om något känns obehagligt.

Presentkort

Kan köpas på salongen eller via Boka Direkt. Vi skickar även presentkort om så önskas.

Presentkort, ev rabatter, Friskvårdskuponger samt Friskvårdscheckar som är köpta hos Salong Perfection gäller endast på Steffanie Wiberg, Paulina Karlsson & Madeleine Bäck Yttersröms behandlingar.

OBS!! Friskvårdskuponger samt Friskvårdscheckar gäller ENDAST på massage